تصفیه آب نیمه صنعتی

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن 20 اینچ

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن 20 اینچ

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن 20 اینچ ، این دستگاه شامل هوزینگ های 20 اینچ سوفیلتر وارداتی ، ممبران 400 گالن فیلمتک وارداتی، شاسی فلزی مشکی رنگ، فیلتر های پیش تصفیه مورد استفاده در این دستگاه فیلتر های اسلیم 20 اینچ میباشد، اتصالات وارداتی نییمه صنعتی سایز 3.8 و شلنگ سایز 10، این دستگاه قادر به تصفیه 63 لیتر آب در ساعت می‌باشد. امکان استفاده از مخزن های مختلف. مورد استفاده در کارگاه ها و آشپزخانه های تهیه غذا.

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن مینی

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن مینی

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن مینی ، این دستگاه شامل هوزینگ های 10 اینچ سوفیلتر ، ممبران 400 گالن فیلمتک وارداتی، شاسی فلزی مشکی رنگ، فیلتر های پیش تصفیه مورد استفاده در این دستگاه مشابه فیلتر های خانگی ، فیلتر های پیش تصفیه رامونا می‌باشد، اتصالات وارداتی نییمه صنعتی سایز 3.8 و شلنگ سایز 10، این دستگاه قادر به تصفیه 63 لیتر آب در ساعت می‌باشد. امکان استفاده از مخزن های مختلف.

قیمت دستگاه تصفیه آب

کیفیت آب شهری برای مصرف کوتاه‌مدت و مصارف عمومی نظیر استحمام و شستشوی ظروف و البسه تا حدی مناسب است اما استفاده طولانی‌مدت از آب شیر برای شما مضرات مختلفی از جمله بیماری‌های کلیوی به همراه خواهد داشت. در برخی از مناطق کشورمان، به خصوص در فصول کم آب، آب شیر عملا قابل استفاده نیست و در هر شرایطی باید از آب تصفیه شده استفاده کرد.

دستگاه‌های آب تصفیه انواع مختلفی دارند که یکی از آنها، دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی است. در ادامه این محتوا، قصد داریم به صورت کامل و مفصل، تمام نکات مربوط به این نوع دستگاه را بررسی کرده و ضمن بیان تفاوت‌های آن با سایر انواع آب شیرین کن، بخش‌های مختلف این دستگاه‌ها را نیز بشناسیم.

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی چیست؟

تصفیه آب امروزه نه تنها برای مصارف خانگی بلکه برای مصارف صنعتی نیز به کار گرفته می‌شود. از آنجا که نیاز صنایع بزرگ به آب بسیار بیشتر از بخش خانگی است، دستگاه‌های تصفیه آب مخصوص با ظرفیت بسیار بالا برای این بخش طراحی شده‌اند. با این حال، بخش‌هایی از جامعه وجود دارند که نیاز آنها در حد صنایع بزرگ نیست اما مقدار مصرفشان از بخش خانگی نیز بیشتر است.

برای این دسته از صنایع، دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی به کار گرفته می‌شود. دستگاه آب تصفیه کن نیمه صنعتی، یک دستگاه با ظرفیت بیشتر از دستگاه‌های خانگی و کمتر از دستگاه‌های صنعتی است. خود این دسته از دستگاه‌ها نیز دارای ظرفیت‌های متفاوتی از 200 گالن تا بیش از 2000 گالن هستند که هر خریدار می‌تواند بسته به نیاز روزانه یا ساعتی خود به آب تصفیه شده، از این دستگاه‌ها بهره ببرد.

اغلب دستگاه‌های نیمه صنعتی با روش اسمز معکوس کار می‌کنند. این روش که از روشی طبیعی با نام روش اسمز الهام گرفته شده، به این صورت است که آب را با فشار بالا به وسیله پمپ‌های مخصوص به سمت فیلترها و ممبران‌های تصفیه پمپ می‌کند.

عبور پرفشار آب از این فیلترها که دارای سوراخ‌های ریزی با قطر در حد میکرون و حتی کوچک‌تر هستند باعث می‌شود که ذرات معلق درون آب، یون‌های سنگینی نظیر منیزیم، گرد و غبار و ذرات ریز معدنی موجود در آب و تمام میکروارگانیسم‌ها از قبیل باکتری‌ها، ویروس‌ها، جلبک‌ها و … پشت فیلتر باقی بماند و آب خالص و باکیفیت از فیلتر خارج شود. روش اسمز معکوس امروزه یکی از روش‌های کارآمد برای تصفیه آب به شمار می‌رود که هم در دستگاه‌های خانگی، هم دستگاه‌های صنعتی و دستگاه‌های نیمه صنعتی به کار گرفته می‌شود.

کاربردهای مختلف دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی، در بخش‌های مختلفی به کار گرفته می‌شود. اگر بخواهیم لیست کاملی از صنایع و مشاغلی که به خرید دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی نیاز دارند بپردازیم، احتمالا این لیست بسیار طولانی خواهد شد. با این وجود، برخی از این مشاغل و صنایع را در این قسمت نام می‌بریم.

  • ادارات، شرکت‌ها و دفاتر کار : از آنجا که در ادارات علاوه بر کارمندان، ارباب رجوع و مراجعان مختلف هم حضور دارند، طبیعتا نیاز این اماکن به آب تصفیه شده و تمیز هم از بخش خانگی بیشتر بوده اما به کارخانجات بزرگ هم نمی‌رسد. به همین دلیل، ادارات و دفاتر کار از مشتریان پر و پا قرص دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی هستند. ادارات مختلف می‌توانند بر حسب تعداد کارمندان و تعداد پیک اربابان رجوع، از ظرفیت‌های مختلف دستگاه‌های نیمه صنعتی بهره ببرند.
  • کارگاه‌ ها و کارخانه‌ های کوچک : واحدهای صنعتی کوچک نیز یکی دیگر از مشتریان دستگاه آب تصفیه کن نیمه صنعتی هستند. برخی از کارگاه‌ها به دلیل ارتباط بیشتر با آب ممکن است از دستگاه‌های با ظرفیت بیشتر هم استفاده کنند اما معمولا یک کارگاه یا کارخانه نه چندان بزرگ، به سمت دستگاه‌های صنعتی پرظرفیت نخواهد رفت و به دنبال خرید دستگاه نیمه صنعتی خواهد بود.
  • رستوران‌ ها و هتل‌ ها : برای افزایش سطح بهداشت در رستوران‌ها و همچنین تامین آب شرب سالم برای اتاق‌های یک هتل، استفاده از آب تصفیه کن نیمه صنعتی یکی از بهترین ایده‌هاست. حجم آب مورد نیاز هتل‌ها باید در تایم پیک محاسبه شود تا بتوان مناسب‌ترین حجم دستگاه را انتخاب کرده و خریداری نمود‌. برای رستوران‌ها نیز انتخاب باید بر اساس میزان پخت غذا در روزهای شلوغ و پرکار محاسبه شود‌.
  • صنایع دارویی، غذایی و نوشیدنی : کارخانجات تولید مواد غذایی و نوشیدنی‌ها که خط تولید چندان بزرگی ندارند و نیاز آنها به آب سالم کمتر از آن است که اقدام به خرید دستگاه تصفیه آب صنعتی کنند، دیگر مشتری دستگاه‌های تصفیه آب نیمه صنعتی هستند. همچنین کارخانه‌ها ممکن است به فراخور ظرفیت تولید خود، برای بخش خاصی از خط تولید از اب تصفیه نیمه صنعتی و برای بخش دیگری از دستگاه صنعتی استفاده کنند.
  • بیمارستان‌ ها : از آنجا که آب شرب شهری دارای میزان اندکی از ویروس‌ها، باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های مضر برای سلامتی است، توصیه می‌شود در محیط‌های درمانی که محل تردد افرادی با سطح ایمنی پایین‌تر از افراد سالم هستند، از آب تصفیه شده و سالم استفاده شود. استفاده از دستگاه تصفیه آب صنعتی با توجه به مصرف آب نه چندان زیاد محیط‌های بیمارستانی، چندان معقول به نظر نمی‌رسد. بنابراین در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها نیز از دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی استفاده می‌شود.
  • مدارس : کم‌جمعیت‌ترین مدارس نیز روزانه میزبان حدود ۱۰۰ نفر (دانش‌آموزان، معلمان و پرسنل) هستند. چنین جمعیتی در طول روز نیاز به آب سالم دارند و آب شرب نمی‌تواند چندان گزینه مناسبی، خصوصا برای مناطق با کیفیت آب پایین، باشد‌. سلامت و بهداشت کودکان در محیط‌های آموزشی یکی از مهم‌ترین مسائل امروز به شمار می‌رود. از آنجا که تامین نیاز ۱۰۰ نفر به آب شرب کار یک دستگاه خانگی نیست، در مدارس هم از دستگاه‌های نیمه صنعتی بهره برده می‌شود.
  • مجتمع‌ های مسکونی : اغلب واحدهای آپارتمانی برای تامین آب سالم از دستگاه خانگی استفاده می‌کنند اما در صورتی که تمام واحدهای آپارتمانی به صورت مشترک قصد استفاده از آب تصفیه را داشته باشند، می‌توانند از یک دستگاه نیمه صنعتی برای کل ساختمان استفاده کنند. این کار علاوه بر کاهش هزینه خرید دستگاه تصفیه آب، هزینه‌های مربوط به تعمیرات را نیز کاهش می‌دهد. فقط تعویض فیلتر تصفیه آب خانگی برای دستگاه‌های موجود در یک مجتمع ۸ واحدی می‌تواند هزینه چندین بار تعمیر بک دستگاه نیمه صنعتی را تامین کند. چنین توجیه اقتصادی بالایی، یک پیشنهاد قابل تامل به مجتمع‌ها محسوب می‌شود!

انواع دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

دستگاه‌های تصفیه آب نیمه صنعتی بر اساس پارامترهای مختلفی مورد تقسیم‌بندی قرار می‌گیرند که یکی از مهم‌ترین پارامترها، حجم آب تصفیه قابل تولید توسط دستگاه است. بر این اساس، دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی می‌تواند ظرفیت‌های مختلفی داشته باشد که در ادامه، متداول‌ترین ظرفیت‌های دستگاه نیمه صنعتی که در فروشگاه دستگاه‌های آب تصفیه کن کیمیا نیز قابل خریداری هستند اشاره خواهیم کرد.

  1. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۲۰۰ گالنی : دستگاه‌های ۲۰۰ گالنی، کمترین ظرفیت تصفیه آب در بین دستگاه‌های نیمه صنعتی را دارند. این نوع دستگاه‌ها دارای ۲ فیلتر با ظرفیت ۱۰۰ گالن در روز هستند که نتیجه تصفیه موازی آنها، روزانه ۲۰۰ گالن یا حدود ۸۰۰ لیتر آب تصفیه در اختیار شما قرار می‌دهد. چنین ظرفیتی برای مدارس کم‌جمعیت، مجتمع‌های با تعداد واحد کم و رستوران‌ها بسیار مناسب است. آن دسته از مشتریانی که قصد دارند برای کسب و کار خود آب سالم تهیه کنند و می‌خواهند دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی قیمت زیادی نداشته باشد، می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند تا هم نیاز خود به آب شرب بهداشتی را فراهم کرده باشند و هم از نظر اقتصادی چندان به چالش کشیده نشوند.
  2. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۴۰۰ گالنی : صنایعی نظیر رستوران‌های بزرگ، هتل‌ها، صنایع دارویی و درمانگاه‌ها در طول روز به ظرفیتی بیشتر از ۸۰۰ لیتر نیاز دارند. چنین مراکزی، برای دسترسی به میزان کافی آب شرب سالم می‌توانند از دستگاه‌های تصفیه آب نیمه صنعتی با ظرفیت ۴۰۰ گالن استفاده کنند. این دستگاه‌ها دارای ۴ فیلتر با ظرفیت ۱۰۰ گالن به صورت موازی یا یک فیلتر با ظرفیت ۴۰۰ گالن هستند. در هر دو حالت، از این دستگاه می‌توان معادل ۱۴۰۰ لیتر آب تصفیه شده در یک روز تهیه نمود. از نظر قیمت، طبیعتا قیمت آب تصفیه کن ۴۰۰ گالنی نسبت به دستگاه ۲۰۰ گالنی بالاتر خواهد بود. اما کاربرد خاص دستگاه‌های بزرگتر و البته ظرفیت تولید بالاتر این نوع دستگاه‌ها می‌تواند قیمت بالاتر آن را توجیه کند.
  3. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۶۰۰ گالنی : چیدمان ممبران‌ها (فیلترها) در این نوع دستگاه‌ها، به صورت ۳ ممبران ۲۰۰ گالنی یا یک ممبران بزرگ ۶۰۰ گالنی خواهد بود. ظرفیت تولید بالاتر این نوع دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی، میزان تولید روزانه آن را به بیش از ۱۶۰۰ لیتر در روز می‌رساند. این میزان آب برای هتل‌های بزرگ، آشپزخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی ایده‌آل به شمار می‌رود.
  4. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۸۰۰ گالنی : مراکزی از قبیل کارگاه‌های تولیدی بزرگ، صنایع غذایی و تولید نوشیدنی و مجتمع‌های بزرگ مسکونی در روز به بیش از ۲۰۰۰ لیتر آب نیاز دارند. این مراکز نمی‌توانند نیاز خود را به کمک دستگاه‌های ۶۰۰ گالنی تامین کنند و به همین دلیل، سراغ دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۸۰۰ گالنی می‌آیند که ظرفیت تولید حدودا ۲۵۰۰ لیتر آب در روز را نیز دارد. البته این عدد به میزان سختی آب و وضعیت فیلتر بستگی دارد اما ظرفیت نامی دستگاه به چنین عددی می‌رسد. چیدمان فیلترهای دستگاه ۸۰۰ گالن نیز به صورت ۲ فیلتر ۴۰۰ گالن می‌باشد.
  5. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۱۲۰۰ گالن : حوزه فعالیت دستگاه‌های نیمه صنعتی گستردگی بالایی دارد و ظرفیت‌های تصفیه آب مختلفی به کاربران ارائه می‌دهد. برای بیمارستان‌ها و مراکز پرورش موجودات آبزی و زالو در ابعاد محدود، از دستگاه‌های ۱۲۰۰ گالنی استفاده می‌شود. توان تصفیه روزانه ۴۰۰۰ لیتر آب موجب شده چنین صنایعی که نیاز آبی آنها نسبتا بالا به شمار می‌رود نیز بتوانند از دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی استفاده کنند.
  6. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۱۶۰۰ گالنی : ظرفیت دستگاه‌ها با افزایش ظرفیت ممبران‌ها همچنان در حال افزایش است. مراکز بزرگ پرورش جانوران آبزی و کارخانه‌های کوچک تولیدی به مقدار آب تصفیه بیشتری نیاز دارند. دستگاه‌های ۱۶۰۰ گالنی نیمه صنعتی می‌توانند گزینه مناسبی برای چنین این مراکز باشند. این دستگاه‌ها روزانه بیش از ۴۰۰۰ لیتر آب تصفیه شده را از طریق ۴ هوزینگ و ممبران ۴۰۰ گالنی برای شما فراهم می‌کنند.
  7. دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی ۲۴۰۰ گالنی : بزرگترین اندازه دستگاه‌های نیمه صنعتی، دستگاه ۲۴۰۰ گالنی است که ظرفیتی به اندازه کف ظرفیت دستگاه‌های صنعتی دارد. صنایع دام و طیور و مزارع کشاورزی از جمله مشتریان دستگاه‌های تصفیه آب ۲۴۰۰ گالنی می‌باشند که ظرفیت تولید روزانه بیش از ۸۰۰۰ لیتر آب را هم دارد. فیلترهای این دستگاه از نظر ظرفیت و کیفیت تصفیه آب، نزدیک‌ترین فیلترها به فیلتر ممبران تصفیه آب صنعتی هستند. برخی از کارخانجات نیز از چنین دستگاهی برای تولید محصولات خود یا خنک‌کاری دستگاه‌های دیگر استفاده می‌کنند.

قیمت دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

اکنون که با مدل‌ها و ظرفیت‌های مختلف دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی آشنا شدید، احتمالا موضوع قیمت بزرگترین علامت سوال موجود در ذهن شما باشد‌. در ابتدا لازم است بدانید که محصولات فروشگاه دستگاه‌های تصفیه آب کیمیا از نظر ارزش خرید همه در سطح بالایی قرار دارند زیرا کیفیت قطعات موجود در این دستگاه‌ها، طول عمر آن را افزایش داده و هزینه‌‌های تعمیرات طولانی‌مدت شما را به نزدیک صفر می‌رساند. با این وجود، قیمت دستگاه‌های مختلف به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ظرفیت : هیچ عاملی به اندازه ظرفیت دستگاه روی قیمت نهایی دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی موثر نیست. دستگاه‌های نیمه صنعتی با ظرفیت‌های ۲۰۰ تا ۲۴۰۰ گالن به فروش می‌رسند که طبیعتا، قیمت دستگاه‌های با ظرفیت بالاتر، بیشتر از دستگاه‌های کم‌ظرفیت خواهد بود.
  • تعداد ممبران‌ ها : دومین عاملی که می‌تواند روی قیمت دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی اثرگذار باشد، تعداد ممبران‌های آن است‌. همانطور که در قسمت قبل هم گفتیم، چیدمان ممبران‌ها در دستگاه‌های مختلف می‌تواند متفاوت باشد؛ مثلا دستگاه ۴۰۰ گالنی می‌تواند از ۴ ممبران ۱۰۰ گالنی یا یک ممبران ۴۰۰ گالنی تشکیل شده باشد. معمولا افزایش تعداد ممبران‌ها منجر به افزایش قیمت دستگاه می‌شود اما استثنائاتی هم وجود دارد.
  • برند : تفاوت قیمتی که برندها ایجاد می‌کنند محدود به دنیای مد یا ساعت نیست. این موضوع در مورد دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی نیز صدق می‌کند. دستگاه‌هایی با برندهای معتبر تایوانی یا اروپایی، معمولا قیمت بالاتری نسبت به دستگاه‌های ناشناخته دارند. دلیل این تفاوت قیمت به هزینه‌های حمل و نقل دستگاه، کیفیت ساخت دستگاه و البته ضمانت کیفیت برندهای مشهور برمی‌گردد.

تفاوت دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی و خانگی

دستگاه‌های تصفیه آب خانگی، سال‌هاست که به عنوان جزئی از سیستم تاسیسات منزل شناخته شده‌اند و مورد استفاده قرار می‌گیرند. ممکن است تعداد زیادی از مردم جامعه با دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی آشنا نباشند اما کاربرد این نوع دستگاه‌های تصفیه آب نیز در سال‌های اخیر تقریبا به مرحله همگانی رسیده است.

در مورد تفاوت دو نوع دستگاه، اصلی‌ترین موضوع ظرفیت تصفیه دو دستگاه می‌باشد. دستگاه‌های خانگی معمولا در حدود ۵۰ تا ۱۰۰ گالن در شبانه‌روز آب تصفیه می‌کنند اما کف ظرفیت دستگاه‌های نیمه صنعتی، ۲۰۰ گالن است و تا ۲۴۰۰ گالن نیز می‌رسد.

دومین تفاوت دستگاه‌های خانگی و نیمه صنعتی، روش کار آنهاست. دستگاه تصفیه آب خانگی از روش‌های سنتی تصفیه آب استفاده می‌کنند که اگرچه می‌توانند درصد بالایی از ذرات معلق و میکروارگانیسم‌های موجود در آب را فیلتر کنند اما به هر حال، کارایی روش اسمز معکوس را ندارند. دستگاه‌های نیمه صنعتی از روش اسمز معکوس استفاده می‌کنند که تقریبا تمام آلودگی‌های موجود در آب را فیلتر کرده و عملا آب خالص را به عنوان خروجی تحویل می‌دهد.

تفاوت دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی و صنعتی

دستگاه‌های تصفیه آب صنعتی، برای کاربردهایی نظیر خنک‌کاری دستگاه‌های بزرگ یا تامین آب مراکز عظیم پرورش ماهی و‌ مواردی از این قبیل به کار گرفته می‌شوند. ظرفیت تولید این دستگاه‌ها به طور میانگین حدود ۵ متر مکعب در شبانه‌روز است‌. دستگاه‌های نیمه صنعتی اما همانطور که گفتیم، ظرفیت‌های کمتری را پوشش می‌دهند که عدد آن از ۸۰۰ لیتر در روز تا نهایتا ۵ متر مکعب در روز می‌رسد.

به بیان بهتر، سقف ظرفیت تولید دستگاه‌های نیمه صنعتی، کف ظرفیت دستگاه‌های صنعتی خواهد بود. معمولا کسب و کارهای مختلف قبل از خرید دستگاه تصفیه آب از فروشگاه کیمیا، از مشاوران فروشگاه برای انتخاب مناسب‌ترین ظرفیت کمک می‌گیرند. اگر چه که در همین مطلب، نکات مربوط به انتخاب مناسب‌ترين نوع دستگاه تصفیه آب را به صورت مفصل بررسی خواهیم کرد.

نکات خرید بهترین دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

حال که با انواع دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی آشنا شده‌اید، بهتر است نکاتی را برای خرید بهتر و کارآمدتر بدانید تا در صورت تمایل به خرید، بتوانید با چشم باز این کار را انجام دهید. در ادامه، مهم‌ترین نکات خرید دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

برند و سطح کیفیت دستگاه

بسته به بودجه‌ای که برای خرید آب شیرین کن اختصاص داده‌اید، یک برند متناسب پیدا کنید. برند مناسب برای شما باید اولا با بودجه و دوما با نیازهای شما همخوانی داشته باشد. طبیعتا هرچقدر بیشتر هزینه کنید، دستگاه باکیفیت‌تری خریداری خواهید کرد اما در بودجه‌های محدود، شاید بهتر باشد از برندهای باکیفیت اما کم نام و نشان بازار استفاده کنید.

ظرفیت تصفیه آب

هیچ چیز از این مورد مهم‌تر نیست! باید بر اساس نیازتان به دستگاه تصفیه آب، ظرفیت مناسب را پیدا کنید. روش‌های زیادی برای تخمین میزان مصرف روزانه شما وجود دارد. به کمک یکی از این روش‌ها، مثلا به دست آوردن مصرف روزانه از مصرف یک دوره ماهانه، میزان آب تصفیه مورد نیاز خود را محاسبه کنید و سپس بر اساس ظرفیت‌هایی که در قسمت‌های قبل معرفی کردیم، مناسب‌ترین دستگاه را انتخاب کنید.

متریال دستگاه

بدنه و قطعات دستگاه، می‌توانند از متریال‌های مختلفی از جمله آهن، پلاستیک، آلومینیوم و… ساخته شود. متریال محکم‌تر، به استقامت بیشتر دستگاه کمک می‌کند اما در نهایت، هزینه کلی را افزایش خواهد داد. بهتر است در این مورد از مشاوره کارشناسان فروشگاه تصفیه آب کیمیا کمک بگیرید. 

مرکز فروش دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

برخی از مراکز فروش، حاشیه سود بیشتری نسبت به سایر مراکز دارند. می‌توانید قیمت‌های چندین فروشگاه در مورد یک مدل محصول را مقایسه کنید اما باید حواستان باشد که محصولات مشابه زیادی در بازار وجود دارند. حتی برخی از محصولات، مونتاژ داخل هستند و قیمت پایین‌تری دارند اما به هر حال، مقایسه قیمت چند فروشگاه روی یک مدل مشخص می‌تواند کمک‌کننده باشد.

ضمانت و خدمات پس از فروش

فروشگاه‌هایی که دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی را با گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می‌کنند، هزینه این خدمات را به بهای کلی محصول می‌افزایند. این هزینه می‌تواند از نظر شما هزینه اضافه‌ای باشد اما اگر یک دستگاه از برندهای ناشناخته می‌خرید، پیشنهاد ما این است که از نوع گارانتی‌دار

معرفی قطعات آب شیرین کن نیمه صنعتی

اکنون که به صورت کامل با نکات مربوط به خرید و انواع دستگاه آب شیرین کن صنعتی آشنا شده‌اید، می‌توانیم کمی هم به ساختار این دستگاه اشاره کنیم. در ادامه، قطعات دستگاه تصفیه آب صنعتی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فیلترها

فیلترها به نوعی قلب دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی هستند. این فیلترها هر کدام وظیفه مهار بخشی از آلودگی‌های موجود در آب را دارند که به ترتیب عبارت‌اند از :

  • فیلتر اول : یک فیلتر از جنس پلی‌پروپیلن به رنگ سفید که وظیفه فیلتر کردن گل و لای، لجن‌ها، زنگ فلزات موجود در خط لوله و رسوبات بزرگتر از 5 میکرون را دارد.
  • فیلتر دوم : یک فیلتر از جنس کربن گرانول با قابلیت جذب سطحی که سم‌های کشاورزی موجود در آب، کلرهای آزاد و برخی مواد شیمیایی را فیلتر می‌کند. این فیلتر طعم و بوی نامطبوع آب را اصلاح کرده و آن را یک مرحله دیگر تصفیه می‌کند.
  • فیلتر سوم : فیلتر کربن فعال یا CTO که به نوعی مکمل دو مرحله بالا بوده و حذف کلر، مواد معلق، یون‌های درشت فلزی، گل و لای احتمالی عبور کرده از مرحله اول و به طور خلاصه، هر آنچه توانسته از دو مرحله قبل جان سالم به در ببر را دارد.

فیلتر ممبران

علاوه بر سه مرحله فیلتر معمولی، فیلتر ممبران برای استفاده در روش اسمز معکوس به کار گرفته می‌شود. در واقع سه مرحله قبلی، نوعی پیش تصفیه برای فیلتر ممبران هستند. فیلتر ممبران یک فیلتر ساخته شده از مواد نیمه تراوا است. آب از پمپ به سمت فیلتر حرکت می‌کند و در عبور از فیلتر، تمام ذرات معلق، کلوییدها و ذرات بزرگتر از دهم میکرون، پشت فیلتر می‌مانند و آب از این غشای نیمه‌تراوا عبور می‌کند.

هوزینگ

هوزینگ یا محفظه، فضایی است که اطراف فیلترها قرار دارد و از این فیلترها محافظت می‌کند. معمولا هوزینگ فیلترهای کربنی از نوع مات و هوزینگ فیلتر اول به رنگ شفاف است. شفاف بودن رنگ فیلتر پلی‌پروپیلن باعث می‌شود زمان تعویض فیلترها را از روی رنگ فیلتر سفید رنگ تشخیص دهید. 

پمپ

پمپ یک بخش جدانشدنی از تمام المان‌های تاسیساتی است. به کمک پمپ، آب به سمت فیلتر ممبران پرتاب می‌شود و با ساختار این فیلتر، عمل تصفیه آب انجام می‌پذیرد. دبی پمپ‌های دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی معمولا 4 تا 6 لیتر بر دقیقه می‌باشد.

مخزن تصفیه کننده

پروسه تصفیه آب در دستگاه‌های نیمه صنعتی امری زمان‌بر است. به همین دلیل و برای جلوگیری از قطعی آب تصفیه در هنگام کار دستگاه، استفاده از مخازن نگهداری آب تصفیه شده ضروری می‌باشد. مخازن تصفیه در دو نوع تیوب‌دار و بدون تیوب (خلا) تولید می‌شوند :

مخزن تیوب‌ دار

با ورود آب به این نوع مخزن‌ها، هوای فشرده اطراف آن را می‌گیرد تا در صورت نگهداری طولانی‌مدت، بو و طعم آب تغییر نکند. تیوب مخزن نقش کلیدی بر هوابند بودن آن دارد. اگر پس از گذشت مدتی، طعم و بوی آب تصفیه دستگاه دچار تغییر شود، می‌توانید تیوب مخزن را تعویض کنید تا مشکل برطرف شود. 

مخزن خلا

مخازن خلا یا بدون تیوب، یک لایه عایق را بین آب و بدنه مخزن قرار می‌دهند تا علاوه بر جلوگیری از ورود هوا، امکان تولید باکتری درون آب را از بین ببرد. مخازن خلا یا بدون تیوب نسبت به مخازن تیوب‌دار بهداشتی‌تر محسوب می‌شوند.

شیر برقی

یکی دیگر از قطعات مهم در دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی، شیر برقی است که جریان ورودی آب را قطع و وصل می‌کند. خراب شدن این قطعه منجر به هدایت مستقیم آب به سمت فاضلاب خواهد شد که به معنای هدررفت آب و استهلاک فیلترهای شما خواهد بود. 

فیلتر پست کربن

فیلتر پست کربن، پنجمین فیلتر به کار رفته در دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی است. این قیلتر برای از بین بردن بو و طعم نامطبوع آب ذخیره شده در مخازن به کار گرفته می‌شود. چهار فیلتر قبلی، آب را از لوله ورودی دریافت و تصفیه می‌کنند اما فیلتر پست کربن، بعد از نگهداری آب در مخازن، مجددا آن را باکتری‌زدایی می‌نماید.

شاسی یا براکت

هم دستگاه تصفیه آب صنعتی، هم نیمه صنعتی و هم خانگی روی شاسی یا همان براکت استوار هستند. شاسی فیلترها را روی خود نگه می‌دارد و امکان نصب هوزینگ‌ها را فراهم می‌کند. متریال شاسی می‌تواند از فلز یا پلاستیک باشد که کیفیت آن، نرخ زنگ‌زدگی را کاهش خواهد داد.

جمع‌‌ بندی

دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی، یکی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های آب شیرین کن به شمار می‌رود که علاوه بر کاربرد برای صنایع نسبتا کوچک، در ادارات و بیمارستان‌ها نیز به کار گرفته می‌شود. در این محتوا، توضیحات کاملی در مورد این دستگاه، کاربردهای آن، انواع ظرفیت‌ها و قطعات تشکیل‌دهنده دستگاه اشاره کردیم که می‌تواند راهنمای خوبی برای خرید آب تصفیه کن نیمه صنعتی باشد.

برای خرید این دستگاه، می‌توانید از طریق فروشگاه لوازم تصفیه آب کیمیا اقدام کنید. مشاوران این فروشگاه با بررسی نیازها و شرایط شما، مناسب‌ترین مدل و ظرفیت را به شما پیشنهاد می‌دهند. جهت اطلاع از قیمت‌ها و شرایط فروش، می‌توانید به صفحه محصولات فروشگاه مراجعه نمایید.

بیشتر